Voordelen


Minder stress

Veel huisdieren, vooral katten, zijn erg gestrest wanneer zij naar de dierenarts moeten gaan. Niet alleen het wachten in de wachtkamer geeft hun veel stress. Bij veel dieren begint de ellende al in de auto waar zij zich vaak misselijk voelen. Dit gevoel wordt helaas ieder keer dat zij naar de praktijk moeten gaan versterkt.

 

Verminderde kans op besmetting

Als wij uw huisdier bezoeken in plaats van uw huisdier de kliniek, beperkt dat de kans dat uw huisdier besmet wordt door andere zieke patiënten.

 

Makkelijk

Wat is er makkelijker dan wachten in uw woonkamer terwijl de dierenarts uw huisdier onderzoekt? U bespaart ook veel tijd doordat u niet heen en weer hoeft te reizen naar de praktijk.

 

Persoonlijke behandeling

Omdat we meer tijd besteden aan een afspraak, leren wij u en uw huisdier beter kennen en dat zorgt ervoor dat iedereen zich beter op zijn gemak voelt. We hebben dan tevens meer tijd om rustig uw vragen te beantwoorden.

 

Bevordert het herstel

De beste plek voor een herstellend dier is een bekende omgeving waar het zich veilig voelt.  Dit heeft een positieve invloed op zijn herstel. Het is aangetoond dat een vertrouwde omgeving het herstel van uw ziek huisdier bevordert.